Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, este invitat duminică, de la ora 11.00, în emisiunea „Insider Politic” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnalistul Sebastian Zachmann şi-a provocat invitatul să răspundă la câteva întrebări extrem de presante: „incendiul de la Constanţa va duce la demisia premierului Cîţu? De ce nu s-a schimbat nimic în sistemul sanitar după tragedia de la Colectiv?”. 

Cu moţiunea de cenzură pe masă, Cabinetul Cîţu pune PNL ul în faţa a două variante: fie se aruncă în braţele PSD, fie reface coaliţia cu USR PLUS. Acesta este încă un subiect abordat în emisiunea „Insider Politic”.

Emisiunea „Insider Politic” poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00, şi este locul în care se vor aborda subiectele importante din actualitatea românească.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.