Sitcomul „Secretele Preşedintelui”, difuzat vineri, de la ora 22.00, la Prima TV, îl prezintă pe Raed Arafat, interpretat de actorul Marcelo Cobzariu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Pupăză (Grig Chiroiu) se laudă peste tot cu noua lui generaţie de politicieni şi repetă obsesiv sintagma “în laboratoarele Cotroceniului” iar în urma acestor declaraţii, Mârlanu (Toni Ionescu) chiar se apucă să facă un laborator la Cotroceni. Astfel, se naşte ideea că el va descoperi vaccinul românesc anticovid. Această confuzie duce la alarmarea lui Raed Arafat (Marcelo Cobzariu) care vine de urgenţă la preşedintele Pupăză pentru a-i spune că nu are voie să facă un laborator şi vine la Cotroceni. Odată cu sosirea lui acolo are parte de o surpriză şi se va descoperi un nou secret al preşedintelui.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.