Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este invitatul lui Dragoş Pătraru la rubrica „TÂLCtalk” din ediţia „Starea naţiei” difuzată miercuri de Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În discuţie, Raed Arafat susţine că restricţiile impuse de vineri până duminică, cu închiderea magazinelor la ora 18:00, sunt necesare. Dar spune că ele trebuie dublate de alte măsuri, cum sunt telemunca şi decalarea accesului angajaţilor la serviciu, pentru ca magazinele să nu se mai aglomereze la ora 17:00.

Raed Arafat dezvăluie la „TÂLCtalk” că, iniţial, măsurile propuse erau şi mai restrictive.

Discuţia dintre Pătraru şi Arafat va putea fi urmărită de la ora 23:30, la Prima TV.

Emisiunea „Starea naţiei” este difuzată, de luni până joi, la Prima TV, de la ora 22:30. La rubrica „TÂLCtalk” sunt abordate subiectele importante din actualitatea românească, iar Dragoş Pătraru invită oameni care au poveşti incredibile, oameni care inspiră şi care motivează.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.