Radio România Muzical va celebra 21 de ani de existenţă, sâmbătă, de la ora 18.00, cu un concert al violonistului Alexandru Tomescu, care va avea loc la ParkLake Shopping Center din Bucureşti, iar în librăriile Cărtureşti şi Humanitas va fi Ziua muzicii clasice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Tomescu va cânta la ParkLake Shopping Center din Bucureşti, într-un eveniment din cadrul campaniei „Ascultă 5 minute de muzică clasică”, informează Radio România.

Pe scena de la parter, Main Square ParkLake Shopping Center, Alexandru Tomescu va interpreta câteva opusuri celebre, va interacţiona cu publicul şi va oferi autografe pe discurile sale, care pot fi achiziţionate de la standul Cărtureşti aflat lângă scenă.

Violonistul Alexandru Tomescu, recunoscut şi pentru implicarea sa în proiecte nonconformiste de promovare a muzicii culte, este din martie 2018 ambasador al proiectului „Ascultă 5 minute de muzică clasică”, organizat de Radio România Muzical.

Campania aduce înregistrări cu muzică clasică în marile centre comerciale, sedii de firmă, muzee şi alte spaţii din întreaga ţară, în fiecare zi a lunilor martie şi octombrie. Programul se derulează şi în şcolile din România, oferind copiilor înregistrări de referinţă însoţite de explicaţii pe înţelesul lor.

Ziua Radio România Muzical este sărbătorită şi în toate librăriile Cărtureşti şi Humanitas din întreaga ţară: 24 martie este Ziua muzicii clasice, cu reduceri de 15% la toate discurile cu muzică clasică.

Radio România Muzical a emis pentru prima dată în 24 martie 1997. Sub deviza „Muzică clasică pentru toţi”, postul poate fi ascultat  24 ore din 24, pe frecvenţele 97.6 şi 104.8 FM, live online la romania-muzical.ro sau pe aplicaţiile din Appstore şi Google Play.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.