Publicul invitat la un tur în depozitul galeriei „Anca Poteraşu” şi să-şi aleagă lucrarea pe care ar dori să o vadă într-o expoziţie în acest spaţiu din strada Popa Soare, acţiuni ce fac parte din proiectul ARAC ART & RESIDENCY.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizitatorii sunt invitaţi, de miercuri, la Galeria „Anca Poteraşu” pentru un tur în depozitul galeriei, unde pot vedea lucrările de pe platforma online, descoperind împreună cu echipa curatorială cum se organizează o expoziţie, mai multe detalii despre lucrările preferate şi cum funcţionează un spaţiu de artă contemporană.

Vizitele se pot realiza de luni până vineri între orele 10.00-18.00 şi sâmbătă între orele 12.00 - 18.00.

Primăvara aceasta, parte din proiectul ARAC ART & RESIDENCY, Galeria „Anca Poteraşu” împreună cu ARAC (Asociaţia Română de Artă Contemporană) invită publicul să selecteze lucrările preferate pentru „Expoziţia Publicului”.

În perioada 19  februarie - 19 martie, persoanele interesate pot să interacţioneze cu o platformă online, unde pot trimite pe e-mail selecţia lor preferată de lucrări artistice pe care şi-ar dori să le vadă într-o expoziţie în spaţiul galeriei de pe strada Popa Soare 26, la mijlocul lunii martie 2022.

ARAC şi Galeria „Anca Poteraşu” speră să înceapă o conversaţie cu publicul despre artă, încurajând mai mulţi vizitatori să treacă pragul galeriei şi să întrebe orice şi-au dorit să afle vreodată despre arta contemporană.

Premisa unui astfel de efort este că arta contemporană este o parte esenţială a vieţii noastre de zi cu zi, indiferent dacă este abstractă sau figurativă, dacă vorbim despre imagini în mişcare sau peisaje sonore şi că profesioniştii din lumea artei au nevoie de un dialog divers şi susţinut cu publicul general şi specializat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.