O companie de consultanţă din Iaşi a iniţiat o proiecţie 3D pe clădirea Palatului Culturii din Iaşi, în cadrul evenimentului fiind transmis mesajul "Războiul nu este o soluţie. Slavă Ucrainei", în semn de solidaritate faţă de suferinţa poporului ucrainean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania care a iniţiat evenimentul, anunţă, miercuri, într-un comunicat de presă, că proiecţia a durat cinci ore şi a inclus un moment dedicat Ucrainei, dar şi femeilor emblematice din istorie, pe clădirea Palatului fiind proiectate imagini şi grafică 3D cu efecte speciale.

"Am vrut să ne exprimăm solidaritatea faţă de poporul ucrainean, atât de încercat în aceste zile, dar şi faţă de femeile din Ucraina, nevoite să fugă din ţara lor. Este trist ce se petrece atât de aproape de România şi nu putem rămâne nepăsători. Fiecare dintre noi trebuie să facem ceva pentru că vrem ca războiul să se termine cât mai curând. Proiecţia a rulat marţi seară până la miezul nopţii, iar pe clădirea Palatului Culturii am rulat mesajul "Războiul nu este o soluţie. Slava Ucrainei", pe fond galben-albastru, culorile drapelului ucrainean", a afirmat Anca Hreamătă, fondatorul companiei Grow Business Development din Iaşi.

Ea a precizat că "vrem să trăim în pace şi libertate, iar noi toţi trebuie să luptăm pentru asta".

Evenimentul desfăşurat la Iaşi a avut sprijinul mai multor companii ieşene, dar şi al Complexului Muzeal Moldova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.