Profit.ro a lansat, marţi, un instrument de business pe bază de abonament, Profit Insider, prin intermediul căruia vor fi furnizate informaţii exclusive despre modificările fiscale şi legislative pregătite de autorităţi înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacţii realizate de jucători importanţi, decizii de business, rezultate financiare anunţate în premieră şi analize de piaţă exclusive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonaţii Profit Insider vor primi şi documentele pe baza cărora sunt redactate ştirile exclusive, astfel încât vor avea acces la informaţie integrală, potrivit Profit.ro. 

Analizele, ştirile exclusive, informaţiile contextualizate şi subiectele cu abordări personalizate vor fi completate de secţiuni cu componentă utilitară puternică pentru întreprinzători, manageri şi persoane care vor să se orienteze înainte de a lua decizii economice.

Articolele vor fi structurate pe domeniile Actualitate, Macroeconomie, Companii, Fiscalitate, Finanţe Personale, Bănci/Asigurări, Bursă şi Fonduri de Investiţi, Industrie, IT&C, Energie, Auto şi Transporturi, Construcţii şi Imobiliare, Pharma şi Sănătate, Agribusiness, Retail, Turism, Life, Oportunităţi şi Opinii. 

Secţiunea de Oportunităţi este un instrument pentru cei care caută parteneri de afaceri, vor să obţină contracte sau să intre pe anumite pieţe, incluzând anunţuri şi oferte concrete, cu detalii utile.

Serviciul poate fi testat gratuit până pe 30 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.