Televiziunea Pro TV va lansa pe 25 martie o nouă emisiune, „Inspiraţia de weekend”, pe care o va difuza în fiecare duminică, de la ora 11.00, şi în care vor fi prezentate, între altele, idei pentru destinaţii de vacanţă şi petrecerea timpului liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea va fi prezentată de Andressa (Andreea Retea), unul dintre primii bloggeri din România, şi Irina Fodor, informează Pro TV.

„Cred foarte mult în acest proiect, în primul rând pentru că prezintă informaţii utile care te pot inspira să îţi faci viaţa mai frumoasă. Cel mai interesant e că totul este prezentat de specialişti care şi-au câştigat un nume în online datorită abilităţilor şi farmecului lor", a spus Andressa.

„Aducem publicului noutăţi şi informaţii din domenii de interes pentru toată (…) Va fi o emisiune dinamică, plină de culoare şi bună dispoziţie, numai bună pentru o zi de weekend”, a completat Irina Fodor.

Cele două prezentatoare vor veni cu idei pentru destinaţii de vacanţă, petrecerea timpului liber, redecorarea casei, reţete, informaţii despre cele mai noi trenduri sau lifestyle.

În fiecare ediţie a emisiunii vor fi invitaţi specialişti din diverse domenii şi bloggeri cunoscuţi din România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.