Emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de luni până vineri, în cadrul Ştirilor Pro TV matinale şi duminica, de la 10.00, nu va mai face parte din grila de programe Pro TV, începând din această toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul timpului, emisiunea a prezentat subiecte interesante despre educaţia medicală, cu explicaţii din partea specialiştilor, care au avut ca scop prevenţia şi îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Oanei Cuzino a prezentat această emisiune timp de 18 ani. 

”Ca medic, sănătatea şi un stil de viaţă sănătos au reprezentat şi reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu Pro TV şi-a atins scopul în toţi aceşti ani, însă şi-a atins şi… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesaţi de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 şi care oferă o experienţă media 24/7 într-o formulă actualizată şi interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele şi nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!”, a scris Oana Cuzino pe Facebook. 

Ea a subliniat că ”timpul profesional necesar acestui proiect de comunicare a devenit din ce în ce mai mare şi datorită faptului că, portalul digital DOC s-a situat în fiecare lună pe poziţia de lider al segmentului măsurat de BRAT via SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic Internet, standardul măsurării de trafic şi audienţă auditată independent) cu cifre uriaşe: între 2.2 şi 3.2 milioane de vizitatori unici, în fiecare lună, la categoria de "Sănătate şi îngrijire personală". În plus, conform  Google Analytics, peste 10,6 milioane de utlizatori au accesat doc.ro în primul semestru al anului”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.