Pro TV aduce în România un format internaţional longeviv, care şi-a demonstrat succesul de-a lungul anilor, fiind unicul game show care poate aduce unui concurent o avere dacă răspunde la o singură întrebare: „Batem palma?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea are la bază formatul internaţional „Deal or no deal”, distribuit de Banijay - Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului.

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă. 

Pro TV anunţă începerea pregătirilor pentru producţia show-ului, dar şi lansarea înscrierilor.

Toţi cei care au peste 18 ani şi sunt decişi să îşi încerce norocul, sunt aşteptaţi la un joc de intuiţie, plin de adrenalină şi neprevăzut.

Înscrierile se pot face pe site-ul protv.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.