Din toamnă, telespectatorii Pro TV pot urmări în prime time un nou sezon al serialului "Las Fierbinţi", show-ul Masked Singer Romania, filme de acţiune, suspans şi aventuri, dar şi producţii locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, 7 septembrie, "Las Fierbinţi" revine cu un nou sezon, episoadele fiind difuzate în fiecare marţi şi joi, iar reality show-ul "Ferma. Orăşeni vs. Săteni" se va vedea, în premieră, începând din 8 septembrie. În fiecare marţi, miercuri şi joi programul va fi prezentat de Mihaela Rădulescu.

Dragoş Bucur şi arhitecţii de la "Visuri la cheie" vor continua să schimbe vieţile celor care au nevoie de ajutor, începând de miercuri, 9 septembrie.

"Cine se ascunde în spatele măştii?" este un show care va începe din 11 septembrie, de la ora 20.30. "Masked Singer România" va prezenta personaje fantastice, secrete şi detectivi care vor juca împreună cu telespectatorii un joc al indiciilor. 

Serialul "Vlad" revine la Pro TV luni, 14 septembrie. Un nou personaj, interpretat de actorul Marius Manole, va încerca să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. 

"Tradiţiile se construiesc de-a lungul anilor, dar anul acesta nu e nimic tradiţional. În primul rând, postul nostru de televiziune sărbătoreşte 25 de ani, o etapă importantă pentru orice business, iar de data aceasta suntem nevoiţi să ne întâlnim online, din motive evidente. În ciuda provocărilor, am reuşit să demonstrăm încă o dată că Pro TV, chiar şi în condiţii extreme, poate produce şi livra divertisment de calitate şi ştiri obiective. Toate acestea au fost posibile datorită echipelor noastre dedicate, de care sunt extrem de mândru. Am avut o vară puternică şi urmează o grilă de toamnă pe măsură. Propunem telespectatorilor noştri o varietate de formate, un mix perfect între show-urile consacrate, apreciate de public, şi formate noi, despre care credem că vor deveni un real succes”, spune Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.