Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie a formatului ”Dancing with the stars”, de la BBC Production, iar show-ul în care concurează 11 perechi formate din dansatori profesionişti şi celebrităţi va începe în această primăvară, anunţă postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplurile se întrec live în fiecare ediţie a show-ului şi prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiţie.

Gazdele show-ului vor fi Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibaka. ”Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie şi emoţie, distracţie şi flirt. Cine nu dansează, nu iubeşte, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan şi că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuţia e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii... vis!”, a spus Mihaela Rădulescu. 

“Ani de-a rândul, oamenii au arătat că apreciază emisiunile de dans, aşa că decizia de a oferi un spectacol bazat pe dans nu e o surpriză. Rămâne să vedem dacă şi de data asta vom reuşi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor românilor, dacă muzica şi dansul, decorul, concurenţii şi prezentatorii vor însemna, laolaltă, un spectacol de zile mari. Noi aşa sperăm!”, a spus şi Cabral Ibaka. 

Show-ul ”Dancing with the stars” este în producţie în peste 49 de ţări, printre care Argentina, Australia, Croatia, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii.

Rezultatele de audienţă pentru versiunea difuzată în Marea Britanie au crescut în fiecare an, ajungând acum să fie cu 65% mai mari decât în momentul lansării, în anul 2003, iar în Statele Unite ale Americii audienţa atinge 25 de milioane de telespectatori.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.