Prinţul William şi soţia sa Kate au publicat, marţi, fotografia care însoţeşte felicitarea de Crăciun de anul acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul şi prinţesa de Wales apar în fotografie ţinându-i de mână pe cei trei copii, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, într-o zi însorită în Norfolk. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

„Noua fotografie a familiei pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta!, au scris William şi Kate pe Instagram alături de portret. 

Această fotografie a fost făcută de Matt Porteous. Obişnuit cu familia regală, fotograful a făcut deja fotografia oficială a Prinţului George pentru cea de-a cincea aniversare, dar şi fotografiile de la botezul Prinţului Louis precum şi felicitarea de Crăciun a familiei din 2020.

Potrivit BBC, data la care a fost făcută această fotografie nu a fost precizată de cuplul princiar. Anul trecut, William şi Kate au ales pentru felicitarea de Crăciun un instantaneu al familiei lor în timpul unei vizite în Iordania.

Aceste sărbători de Crăciun încheie un an dificil pentru familia regală britanică, marcat de moartea Reginei Elizabeth II, pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. La începutul lunii decembrie, familia regală britanică a fost afectată şi de lansarea documentarului „Harry & Meghan” pe Netflix. Cuplul, care a renunţat la rolul principal în familia regală pentru a se stabili în California, vorbeşte în acest film despre „hărţuirea” presei britanice şi neînţelegerile cu restul familiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.