Prinţul Harry a mărturisit, într-un nou podcast publicat joi, că viaţa sa ca membru al familiei regale britanice a fost un amestec între "The Truman Show" şi a fi la zoo şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de aspectele publice ale responsabilităţilor familiei regale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vorbind cu gazdele Monica Padman şi Dax Shepard în podcastul "Armchair Expert", prinţul a discutat despre disconfortul său de a fi constant în vizorul public, comparându-se cu celebrul rol al lui Jim Carrey din "The Truman Show". 

"Este rolul corect? Zâmbeşte şi suportă-l. Obişnuieşte-te cu asta. Aveam 20 de ani şi mă gândeam că nu vreau acest "job", nu vreau să fiu aici. Nu vreau să fac asta", a declarat el în podcast. "Uite ce i-a făcut asta mamei. Cum mă voi stabili vreodată şi voi avea o soţie şi familie, când ştiu că se va întâmpla din nou?", s-a întrebat el. 

"Este un amestec între "The Truman Show" şi a fi la zoo", a adăugat el. 

Declaraţiile prinţului Harry vin după ce el şi soţia sa Meghan au renunţat la rolul oficial din cadrul familiei regale britanice şi după acuzaţiile publice la adresa familiei pe care le-au făcut în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, în martie.  

Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor cu declaraţiile şocante din interviu, inclusiv acuzaţia că membrii familiei regale britanice au discutat despre posibila culoare a pielii primului copil al cuplului, Archie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.