Prinţul Albert II de Monaco are rezerve cu privire la interviul acordat de prinţul Harry şi Meghan Markle jurnalistei Oprah Winfrey la începutul lunii, subliniind la BBC că acest tip de "afişare publică" trebuie să aibă loc în intimitatea familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că acest gen de afişare publică a nemulţumirii - este cel puţin ce putem spune - acest gen de conversaţii, ar trebui să aibă loc în intimitatea familiei", a declarat prinţul Albert într-un interviu la BBC. "Nu este nevoie să le divulgi în public de această manieră. M-a deranjat puţin". 

"Pot înţelege presiunile pe care le-au resimţi", adaugă prinţul Albert, "dar cred că nu a fost maniera cea mai potrivită pentru a avea astfel de discuţii". "Sper că va avea discernământul şi înţelepciunea necesare pentru a lua deciziile bune", a fost urarea pentru prinţul Harry. 

În timpul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan şi Harry au explicat motivele care i-au împins să abandoneze rolul de prim-plan din familia regală, la începutul lui 2020. Cuplul instalat în California a evocat suferinţa lui Meghan Markle în faţa atacurilor tabloidelor, lipsa de susţinere de la Buckingham, dar şi o conversaţie în care un membru al familiei s-a simţit îngrijorat de culoarea pielii fiului lor Archie, atunci când Meghan era însărcinată. 

Oprah Winfrey a precizat că această persoană, a cărei identitate nu a fost divulgată, nu era nici regina Elizabeth a II-a, nici soţul ei, prinţul Philip. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.