„Destăinuiri”, despre traumă şi vindecare, primul serial dublat în română difuzat de un post generalist are premiera vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai nou serial turcesc de la Kanal D, „Destăinuiri” (titlul original: Kirmizi Oda), prezintă publicului poveşti inspirate din realitate, o înlănţuire de drame psihologice, poveşti dramatice. 

Acţiunea serialului „Destăinuiri” se desfăşoară într-un cabinet psihologic din Istanbul, un loc încărcat de emoţie şi de destăinuiri, unde vin să-şi găsească împăcarea şi vindecarea persoane vulnerabile, marcate de încercări teribile.

Nume cunoscute ale cinematografiei turce, îndrăgite de publicul român, precum Erkan Petekkaya, Tülin Özen, Halit Özgür Sarı sau Gülçin Kültür Şahin, sunt doar o parte dintre actorii din distribuţie. 

În primul episod, o femeie reînvaţă să trăiască, după tentiva de sinucidere. Sunt prezentate poveştile terapeuţilor clinicii, dar şi ale pacienţilor acestora. Dr. Hanim (interpretat de Binnur Kaya) încearcă să-i readucă dorinţa de viaţă lui Meliha, după tentativa de sinucidere. Fiica acesteia, Nur, care a apărut la timp pentru a împiedica acţiunea extremă a mamei sale, se teme să nu o piardă, fiind conştientă că aceasta va încerca din nou gestul teribil. Meliha, o femeie care a fost marcată întreaga viaţă de traumele trăite în copilărie, este o femeie greu de descifrat, al cărei suflet a rămas <prins> în trecut, şi nimic nu pare să-i trezească dorinţa de a trăi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.