Actorul Chris Hemsworth („Operaţiunea de recuperare”, „Thor”, „Răzbunătorii”) îi poartă pe telespectatorii National Geographic într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce explorează modul în care poate combate îmbătrânirea, încercând totodată să descopere întregul potenţial al corpului uman în noua serie „Chris Hemsworth: Dincolo de limite”, care va fi difuzată pe Disney+ duminică, începând cu ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la regizorul nominalizat la Oscar, Darren Aronofsky („The Whale”, „Lebăda Neagră”) şi compania sa de producţie Protozoa, Nutopia, compania lui Jane Root şi noua companie Wild State a lui Chris Hemsworth şi Ben Grayson, „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” aduce în centrul atenţiei ştiinţa de ultimă oră a longevităţii umane.

O aventură ştiinţifică globală, dar şi o călătorie personală, fiecare episod al serialului îl urmăreşte pe Chris în timp ce se confruntă cu o serie de probleme fizice şi mentale concepute de experţi, oameni de ştiinţă şi medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire. Fiecare provocare meticulos elaborată este înrădăcinată în ştiinţa şi porneşte de la noi cercetări şi tradiţii de lungă durată. Misiunea lui Chris este de a înţelege mai bine limitele corpului uman şi de a descoperi modalităţi prin care toţi putem să ne extindem sănătatea şi fericirea până la vârste înaintate.

În prima zi de Crăciun telespectatorii vor avea oportunitatea să vizioneze două episoade din cele şase ale seriei în cadrul cărora Chris Hemsworth, alături de oameni specializaţi vor aborda teme precum:
Rezistenţa la stres: Încă din adolescenţă, stresul a făcut parte din viaţa lui Chris, acesta dorind să înveţe cum să îl gestioneze mai bine. Psihologul Modupe Akinola îl provoacă să îşi păstreze calmul în timpul unei plimbări terifiante de-a lungul unei grinzi care iese din acoperişul unui zgârie-nori. Modupe îl va antrena pe Chris în tehnici fizice şi psihologice puternice pe care le putem folosi pentru a controla stresul din viaţa noastră şi a combate riscul pe care acesta îl reprezintă pentru sănătate pe termen lung.


Şoc: Pentru a maximiza longevitatea, aţi putea crede că este mai bine să rămâneţi în zona de confort. Dar unii oameni de ştiinţă cred că ar trebui să facem contrariul, deoarece expunerea la temperaturi extreme poate declanşa propriile mecanisme de apărare ale corpului nostru împotriva bolilor bătrâneţii. Chris se îndreaptă spre îngheţatul Arctic împreună cu fraţii săi Liam şi Luke pentru a se confrunta cu cea mai bună terapie prin frig.

Cele două episoade vor fi redifuzate şi în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, începând cu ora 13.00.

Păstrându-se în cea mai bună condiţie fizică şi cunoscut mai ales pentru interpretarea un supererou nemuritor, Chris Hemsworth a avut întotdeauna grijă de sănătatea şi de condiţia sa fizică. Dar, acum, la sfârşitul celei de-a treia decade a vieţii, vrea să afle cum să îşi valorifice potenţialul minţii şi al corpului pentru a rămâne ager, mai puternic şi mai sănătos pentru mai mult timp - nu doar pentru el şi copiii săi, ci şi pentru copiii copiilor săi. Fiecare provocare îl determină pe actor să îşi depăşească limitele. Prin intermediul serialului, telespectatorii vor învăţa tehnici pe care le pot folosi pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea şi propria viaţă. Cele şase episoade ale serialului original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic mai abordează teme precum fasting, rezistenţă, memorie şi acceptarea vârstei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.