Jurnalistul Marius Saizu şi reporteri „Focus” au traversat mai multe ţări europene în încercarea de a găsi răspunsul la întrebarea cum au reuşit ţările din vestul Europei să se imunizeze în faţa Covid-19, iar România nu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezentatorul ştirilor de weekend „Focus 18”, Marius Saizu, a discutat cu doctori, cu oficiali locali din Germania, Ungaria, Austria şi Danemarca şi a aflat că totul are legătură cu încrederea pe care europenii o au în doctori.

Luni seară, telespectatorii pot urmări reportajul special dedicat Austriei, care se apropie de peste 70% imunizare a populaţiei, ceea ce înseamnă o dublă relaxare: a sistemului medical şi a restricţiilor.

Reportajele din Ungaria, Austria, Germania, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Franţa, Spania şi Bulgaria vor putea fi urmărite în jurnalele Focus 18, începând de luni, de la ora 18:00.

Telespectatorii pot urmări jurnalele „Focus” începând cu matinalul „Focus la prima oră” şi continuând cu „Focus 14”, „Focus 18” şi „Focus 22”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.