Prima TV marchează ziua în care întreaga planetă îşi ia „adio” de la cel mai longeviv şi iubit monarh al Marii Britanii. Elizabeth II, prin documentare, invitaţi speciali şi imagini unice transmise de la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În direct de la Londra, din punctele cheie prin care va trece cortegiul funerar, Alin Petrică şi Marius Saizu, corespondenţii speciali Prima TV, vor transmite telespectatorilor desfăşurarea evenimentelor.

„Am străbătut câteva străzi din centrul Londrei în mai bine de o oră. Sunt mii de oameni. Nu sunt trişţi, nu plâng, nu jelesc. Au o emoţie în priviri care mă trimite cu gândul la Decembrie 2017 şi la Palatul Regal. Sunt lucruri care cu greu pot fi descrise. La Windsor Castle, unde sunt, au ajuns deja zeci de mii de oameni şi britanicii continuă să vină. Autorităţile estimează că numai aici vom avea peste 300.000 de persoane ce vor participa la funeraliile Reginei”, spune Marius Saizu.

Din inima Londrei, Alin Petrică va transmite în cadrul ediţiilor speciale Focus de la 10.00, 12.00, 14.00 şi 18.00.

„Când ai de alergat (la propriu, de multe ori) ca să fii prezent la fiecare dintre marile momente ale acestui eveniment imens, nu prea mai ai timp să simţi tu însuţi emoţia. Emoţia asta am văzut-o la fiecare dintre cei cu care am vorbit şi pe care i-am filmat. Pentru că oamenii vin aici deschişi pentru a primi în ei această vibraţie pozitivă care se simte la tot pasul, chiar dacă în sine, momentul e trist. Şi trec peste aglomeraţie, peste măsurile apăsătoare, dar necesare de securitate, peste cozile imense – nu numai la Westminster Hall, unde e sicriul e coadă! E coadă la orice, inclusiv la trecut strada. Sunt convins că atunci când totul se va încheia, după ce vom spune, în ultima ediţie specială, “atât de de aici. Din Londra au transmis pentru Prima TV Marius Saizu şi Alin Petrică”, va veni şi momentul emoţiei. Momentul în care mă voi gândi şi voi rememora, pe îndelete, toate lucrurile extraordinare la care am fost martor”, mărturiseşte Alin Petrică.

Ziua de 16 septembrie este marcată la Prima TV prin campania Regină pentru eternitate. Postul de televiziune din Grupul Clever aduce un omagiu celui mai longeviv monarh al Marii Britanii, Regina Elisabeta A II-A, printr-o serie de corespondenţe speciale de la Londra, transmisiuni în direct, mărturii ale celor care au cunoscut-o sau au fost marcaţi de simpla ei prezenţă şi documentare.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.