Televiziunile Grupului Clever (PrimaTV, Look Sport, LookSport2, LookSport3, LookSport+, Look 4K, Profit News, AgroTV, Cinemaraton, ComedyEst şi CineEst) şi-au prezentat grilele de toamnă la evenimentul CleverFEST, alături de vedetele trustului şi de nume importante din sport, presă, publicitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prima TV, postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever, mizează pe autenticitate, savoare locală, umor, spirit liber şi originalitate. Marea surpriză a serii a fost revenirea lui Florin Călinescu pe micul ecran, la Prima TV. Din octombrie, celebrul om de televiziune va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie ale Grupului Clever”, anunţă reprezentanţii postului.

La CleverFEST,  una dintre vedetele mari ale serii a fost şi sportul. Cu zeci de competiţii de top, difuzate în fiecare zi a săptămânii, canalele LOOK reunesc toate sporturile în cea mai complexă ofertă de conţinut dedicată fanilor adevăraţi. În faţa invitaţilor, Emil Grădinescu, Florin Răducioiu şi medaliata cu bronz la Tokyo, Ana Maria Brânză, au vorbit despre importanţa sportului în dezvoltarea sănătoasă a unei naţiuni, dar şi despre pasiunea care ne reuneşte în faţa marilor competiţii.

Surprizele toamnei nu se opresc aici: luna octombrie vine cu relansarea ProfitNews. Alături de o echipă de jurnalişti de top - Adriana Nedelea, Alina Manolache, Cristi Citre, Raluca Al-Haddad, Constantin Rudniţchi, Ciprian Aron şi Cătălin Vrânceanu, ProfitNews aduce ştiri smart din lumea business, cu intenţia de a deveni o sursă de INFORMAŢIE şi de INSPIRAŢIE pentru telespectatori.

Canalele de filme Cinemaraton, CineEst şi ComedyEst vor continua să încânte publicul cu o ofertă variată de filme, iar postul AgroTV rămâne televiziunea agriculturii şi a satului românesc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.