Ediţia de sâmbătă a „Selly Show” de la Prima TV se va concentra pe un subiect care a declanşat de-a lungul timpului numeroase discuţii - educaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preocuparea pentru educaţie este, în prezent, cu atât mai stringentă cu cât cursurile se desfaşoară online, având în vedere contextul epidemiologic. În plus, accesul la ore este afectat de impasul tehnologic în cazul multor copii. Pe de altă parte, mulţi dascăli nu sunt familiarizaţi cu platformele online, ceea ce face ca transmiterea şi calitatea informaţiei să fie afectate.

Acestea reprezintă doar o parte dintre subiectele care vor aprinde schimbul de idei dintre Selly şi cea care a acceptat provocarea de a fi prezentă în platou, Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei care a deţinut patru mandate. Deşi au fost invitaţi mai mulţi foşti miniştri a Educaţiei, inclusiv cel în exerciţiu, Monica Anisie, şi în ultimii 30 de ani România a avut nu mai puţin de 28 de astfel de demnitari, Selly se va afla faţă în faţă cu un ministru controversat, dar care a acceptat provocarea unei discuţii asumate.

Sâmbătă, de la ora 20.00, la Prima TV, va avea loc o dezbatere dinamică, cu momente de sinceritate şi de dispută, în care vor fi radiografiate problemele cu care se confruntă în prezent învăţământul românesc, punctele sale forte sau din contră, lipsurile care definesc anumite instituţii de învăţământ.

Educaţia ramâne un capitol intens cu atât mai mult cu cât în luna mai, la trei luni de la debutul pandemiei, în jur de 1 milion de copii nu aveau acces la şcoala online, iar tehnologia este un prag greu de trecut şi în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.