Prima TV, postul de televiziune din portofoliul grupului Clever, împlineşte, sâmbătă, 25 de ani de existenţă si aniversează alături de telespectatori cu un program special.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am scris istorie în televiziunea din România. Aici, telespectatorii au văzut primul serial românesc, primul show de cultură generală, primul reality show. Am intrat în Cartea recordurilor cu producţia românească „Trăsniţii”, sitcom-ul cel mai longeviv din lume”, este bilanţul pe scurt al televiziunii.

În aceşti ani, Prima TV a lansat formate de succes precum: „Copiii spun lucruri trăsnite”, „Vrei să fii milionar” sau „Big brother”. Telespectatorii sunt invitaţi să retrăiască cele mai frumoase momente.

Dimineaţa de sâmbătă începe, de la ora 8.00, cu un show-vedetă în istoria Prima TV: „Supercireaşa de pe tort - Redifuzare”, prezentată de Horia Vîrlan. De la ora 10.00, postul de televiziune a pregătit un program ce a scris istorie în televiziune, cu una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, „Interviurile Cristinei Ţopescu”. De la ora 15.00, publicul îşi va reaminti cele mai savuroase replici de la „Copiii spun lucruri trăsnite”, emisiune moderată de Virgil Ianţu.

Programul este completat de o ediţie specială, remember, a emisiunii „Trăsniţi”, la ora 19.15. Andreea Berecleanu va sta de vorbă, de la ora 22.30, cu două dintre cele mai cunoscute vedete: Andreea Raicu şi Virgil Ianţu. Cei doi invitaţi rememorează momentele trăite în anii petrecuţi la Prima TV, dar povestesc şi despre prietenia care îi leagă. „Big Brother Special” va fi la ora 2.00.

Prima TV a pregătit multe alte surprize în programul zilei de 17 decembrie: „Insider politic Special cu Sebastian Zachmann” începe la ora 12.00; „Starea naţiei best of”  va fi de la ora 14.00, filmul românesc „Zestrea domniţei Ralu”, de la  ora 16.00, iar de la ora 20.00, Gheorghe Dinică evadează din „Cuibul salamandrelor”. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.