Prima TV, postul de televiziune generalist din portofoliul grupului Clever, a pregătit pentru această toamnă o varietate de emisiuni şi ştiri şi mizează pe infotainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prima TV  crede în nevoia de entertainment a publicului, în oamenii de valoare din toate domeniile şi în oamenii simpli cu principii sănătoase”, a fost transmis într-un comunicat remis News.ro.

Prima TV  lansează toamna aceasta sezoane noi ale emisiunilor  „Cronica Cârcotaşilor”, „Hai cu fetele”, „Exclusiv VIP”, „Insider politic”, „Ora de profit”, „Sănătate cu stil” şi „Poezie cu delicateţuri”. Toate acestea revin pe micile ecrane începând cu 11 septembrie.

Printre noutăţile toamnei se numără reality-show-ul „Lumea pe val”, „Flash! Monden” cu un nou co-prezentator, Cove, sitcomurile „Oportuniştii” şi „Secretele preşedintelui”, precum şi meciuri din Liga 1. Şi luna octombrie anunţă producţii noi în grila Prima TV.

Din 11 septembrie, de la ora 11.00, la Prima TV revine „Sănătate cu stil”, prezentată de Luciana Indre, urmată, de la ora 11.30, de reality-ul „Lumea pe val”, o călătorie pe apă în jurul lumii.

Duminică, 12 septembrie,  de la ora 11.00, jurnalistul Sebastian Zachmann revine cu o serie de interviuri cu decidenţi de pe scena politică şi personalităţi publice, la „Insider politic”, iar de la ora 14.00, Mircea Dinescu dă startul unui nou sezon de întâlniri la „Poezie şi delicateţuri”.

Ziua de luni, 13 septembrie, mixează la Prima TV creativitatea, autenticitatea, emoţiile şi umorul. De la ora 15.00, într-o formulă nouă, debutează sezonul de toamnă „Hai cu fetele!”. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la aceeaşi oră.

Cristi Brancu revine, de la ora 16.00, de luni până vineri, cu un sezon nou „Exclusiv VIP”.  Seara de luni e rezervată „Flash Monden!”, de la 19.30.

Dragoş Pătraru a revenit deja cu „Starea naţiei”, de luni până joi, de la ora 22.30, iar „Cronica cârcotaşilor”, emisiune prezentată de acum de Ioana Petric şi Codruţ Kegheş, va fi difuzată de Prima TV în fiecare vineri, începând cu 12 septembrie, de la ora 20.00.

Serialul „Oportuniştii” se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30.

Prima TV va transmite, începând din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, meciuri din Liga 1, iar din 1 octombrie, sitcomul „Secretele preşedintelui”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.