Prima TV a primit “Premiul Special” la Gala Premiilor TVmania desfăşurată marţi seară, anunţă reprezentanţii postului de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiul special al Galei TV Mania a revenit postului Prima TV, a cărui relansare, inclusiv în format HD, a fost un succes, au precizat organizatorii galei.

Ediţia din acest an a Premiilor TVmania, a 21-a, a presupus trei săptămâni de votare, în care cititorii au putut să-şi aleagă favoriţii.   

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever are un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro şi servuscluj.ro ) şi platforma online PrimaPlay.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.