Prima Sport lansează, vineri, al cincilea canal dedicat evenimentelor sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o grilă foarte bogată şi variată, oferta Prima Sport este de neratat: de la puternicele campionate din Anglia, Spania, Italia, Germania sau Franţa, până la fotbalul din Turcia şi din Portugalia, de la orgoliile din SuperLiga românească, până la speranţele din Liga 2 şi din Cupa României.

Prima Sport 5 înseamnă şi UEFA Champions League, Formula 1, Moto GP sau din Liga Campionilor la handbal sau emoţiile româneşti de la canotaj, gimnastică, handbal sau baschet. Nu vor lipsi din grila de programe a celui mai nou post TV din Grupul Clever adrenalina motorsportului românesc.

Prima Sport 5 îşi începe emisia vineri, de la ora 21.00, şi este disponibil abonaţilor PrimaPlay.ro, urmând ca în curând să intre în oferta marilor cablişti.

Prima Sport 5 se alătură astfel Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 şi Prima Sport 4, toate în variante SD şi HD, precum şi Prima 4K.

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziţia utilizatorilor toate competiţiile transmise de canalele Prima Sport, ştirile şi show-urile canalului generalist Prima TV, dar şi canalele de filme Cinemaraton şi CinemaEst.

Începând cu octombrie 2022, în platformă sunt disponibile şi canalele PPV1 şi PPV2, unde pot fi urmărite transmisiuni live din competiţiile deţinute de canalele Prima Sport.

PrimaPlay.ro este singura platformă unde Superliga  poate fi văzută în condiţii sigure şi legale oriunde în lume.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.