Prima licitaţie de bijuterii în format timed online auction, susţinută complet de un comisar AI, va avea loc vineri, de la ora 12:00, pe platforma Artmark Live 2.0. „Everlasting summer. Licitaţia de Bijuterii” marchează o schimbare a modului în care accesoriile şi piesele de colecţie sunt vândute, deschizând un nou capitol în comerţul online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul reprezintă o dovadă a modului în care tehnologia poate revoluţiona industria tradiţională a bijuteriilor, făcând-o mai accesibilă şi mai sigură pentru toţi cei implicaţi.

Comisarul AI va avea sarcina de a monitoriza activitatea participanţilor la licitaţie, să verifice şi să valideze ofertele depuse, să identifice orice încălcare a regulilor licitaţiei şi să asigure desfăşurarea licitaţiei într-un mod transparent şi echitabil pentru toţi participanţii.

Participanţii la evenimentul de vineri, 29 septembrie, au ocazia să aleagă dintr-o colecţie de 300 de bijuterii de colecţie, vintage sau contemporane: inele în culori vibrante, brăţări impresionante, coliere de epocă, cercei delicaţi sau broşe din aur sau argint, decorate cu diamante, safire, rubine, perle sau smaralde.

Cea mai valoroasă piesă a licitaţiei, o brăţară din aur bicolor, ornată cu 73 de safire, are preţul de pornire de 5.000 de euro. La capătul opus, cea mai accesibilă piesă a licitaţiei este colierul din argint, decorat cu mix de pietre semipreţioase, care are preţul de pornire de doar 80 de euro.


Una dintre piesele de rezistenţă din cadrul licitaţiei este brăţara din aur decorată cu elefanţi pavaţi cu diamante. Preţul de pornire al piese de colecţie este 3.000 de euro.

O apariţie de epocă, în cadrul licitaţiei, este setul din aur, format din pereche de cercei şi broşă, ornat central cu leul veneţian, decorat cu micromozaic. Setul, semnat Atelier Veneţia, are preţul de pornire de 1.000 de euro.

„Everlasting summer. Licitaţia de Bijuterii” oferă ocazia participanţilor să liciteze din confortul propriei case, adjudecând piesa care le reprezintă stilul şi personalitatea. Evenimentul susţine cerinţele şi preferinţele în continuă schimbare ale cumpărătorilor moderni, care caută experienţe sigure şi accesibile. Platforma online Artmark Live 2.0 utilizează cele mai recente tehnologii de securitate pentru a asigura o experienţă sigură şi încredere în timpul licitaţiei. Casa de licitaţie A10 by Artmark oferă posibilitatea participanţilor la licitaţie să achiziţioneze bijuteriile şi cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

Până vineri, 29 septembrie, expoziţia de bijuterii de colecţie poate fi admirată la Palatul Cesianu-Racoviţă. Expoziţia este deschisă în intervalul orar 10:00-20:00. Vizitatorii au ocazia să admire, să probeze bijuteriile şi să primească consiliere din partea consultanţilor de artă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.