Prima ediţie a emisiunii "Masked Singer România", difuzată vineri la Pro TV, a fost urmărită la nivel naţional de peste 1,2 milioane de telespectatori. Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică, a fost prima vedetă demascată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima ediţie "Masked Singer România" a fost lider de audienţă şi a înregistrat 7.4 puncte de rating şi 26.1% cotă de piaţă, în intervalul orar 20.27 - 22.33, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 3.6 puncte de rating şi 12.8% cotă de piaţă. 

La nivel naţional, peste 1.2 milioane de telespectatori au adunat indicii şi au încercat să ghicească ce super vedete din România se ascund la Masked Singer România.

După duelurile dintre Vulpoi şi Panda, Tigru şi Unicorn, Extraterestrul şi Îngerul, publicul şi cei patru detectivi au hotărât că Extraterestrul este cel care trebuie să părăsească show-ul şi să-şi scoată masca în faţa tuturor.

Sandra Izbaşa a fost cea care şi-a ascuns identitatea sub masca Extraterestrului şi a mărturisit că pentru ea această experienţă a fost memorabilă. ”Avantajul acestei emisiuni este că poţi să te desfăşori cum vrei tu sub mască. E o experienţă care te trece prin toate stările: emoţie, suspans, adrenalină. M-am simţit ca la Jocurile Olimpice. M-am străduit foarte mult pentru că ştiind că am mai filmat cu Horia şi Codin, am încercat să fiu altfel faţă de cum sunt eu de obicei, ca să nu-şi dea seama. Şi când mi-am dat masca jos, au rămas interzişi. Este cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii!”, a declarat sportiva.

Săptămâna viitoare, alte şase măşti se vor duela. Show-ul TV este difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.