Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite, şi cântăreaţa country Trisha Yearwood vor lansa în a doua jumătate a lunii noiembrie un program special de sărbători în care vor fi prezentate în exclusivitate tradiţiile şi reţelele preferate de familia preşedintelui american pentru Ziua Recunoştinţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul special „A White House Thanksgiving” va avea premiera pe 20 noiembrie, la Food Network şi Discovery Plus, platformă de streaming a companiei mamă a postului de televiziune.

Cele două vor aranja masa pentru Ziua Recunoştinţei şi vor pregăti preparate preferate de Yearwood şi de Biden, inclusiv o reţetă a bunicii primei doamne.

Biden şi Yearwood vor avea alături principalul bucătar al Casei Albe, Cristeta Comerford, care va pregăti un curcan fript cu cimbru, pe designerul floral de la Casa Albă, Hedieh Ghaffaria, care va concepe decorul pentru masă, şi pe cofetarul Casei Albe, Susan Morrison, care va pregăti plăcinta cu mere şi cu îngheţata preferată de Joe Biden, cu ciocolată.

Acest program a fost filmat cu respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei, a precizat casa de producţie Big Fish Entertainment.

„Mâncarea este dragoste şi să fim împreună anul acesta pentru Ziua Recunoştinţei este binefăcător pentru inimile noastre”, a spus Jill Biden într-un comunicat. „Reţetele de familie, transmise din generaţie în generaţie, tradiţiile amuzante care continuă şi binecuvântările împărtăşite - toate mă fac să fiu plină de recunoştinţă. A fost amuzant să deschid Casa Albă pentru Food Network şi să primesc sfaturi de gătit de la Trisha şi de la bucătarii Casei Albe şi de la florar, în timp ce am împărtăşit reţetele propriei mele familii”.

De cealaltă parte, Yearwood a declarat: „Mâncarea ne aduce împreună. Mi-a plăcut mult timpul petrecut la Casa Albă, să gătesc cu dr. Jill şi bucătarii Casei Albe şi să împărtăşim tradiţiile noastre gastronomice de sărbătoare. Sper ca acest program special să fie un memento pentru noi, toţi, legat de ceea ce avem în comun. Să ne iubim unii pe alţii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.