Marius Saizu, prezentatorul ştirilor Focus de la Prima TV, va fi comentator al meciului FCSB - Mioveni alături de Bogdan Cosmescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După Dragoş Pătraru şi Florin Călinescu, Saizu i se alătură lui Cosmescu sâmbătă, de la ora 20:30.

FCSB are deja o serie de victorii legate în Liga 1 şi este cu ochii pe locurile fruntaşe ale Ligii, în acest moment fiind pe locul 3 dar la mică distanţă de locul 2, FC Botoşani. Mioveni este echipa care se află pe locul 11 iar înaintea pauzei a obţinut un egal cu rivala sa FC Argeş.

Saizu a transmis într-un comunicat: „Primele meciuri de fotbal le-am văzut pe umerii tatălui meu, care a fost în aceeaşi generaţie cu Dobrin, iar când m-a dus tata la fotbal, primul lucru pe care antrenorul l-a întrebat a fost: «Ştie cu varza?», aflând apoi că se referea la minge. Am tăvălit «varza» câţiva ani, am călit-o, zic eu, destul de bine. Azi, fotbalul nu mai este atât de boem ca atunci când jucam eu dar am rămas fan declarat FC Argeş”.

Sâmbătă, la Prima TV, el va comenta echipa Mioveni, rivală a FC Argeş. „Eu zic că FCSB este o candidată la titlu, prin prisma patronului, iar Mioveni o echipă care poate spera la o clasare de mijloc. Îmi pare tare rău că FC Argeş nu e mai sus în clasamentul Ligii 1 şi sper să vin să comentez un meci Mioveni versus FC Argeş”, a adăugat Saizu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.