Daniel Osmanovici, prezentatorul „Focus la prima oră”, va deveni, miercuri, de la ora 11.00, ambasadorul faptelor bune din cadrul campaniei „Prima TV - Crede în bine! Împarte bucurie!”. El se va afla timp de câteva ore în Casa Niţă, o locuinţă simbol reconstruită de Habitat for Humanity România, în încercarea de a arăta cum trăiesc 36% dintre români, la limita sărăciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste construcţii improvizate, friguroase, case mici cu familii mari, reflectă realitatea şocantă în care trăiesc milioane de români. Casa Niţă este amplasată în Bucureşti pentru că organizaţia şi-a propus să dramatizeze această realitate cruntă printr-o iniţiativă care va fi uşor de descifrat de către oricine. Vor să-i facă pe oameni să experimenteze ce înseamnă să trăieşti în condiţii greu de imaginat, mai ales în această perioadă când am înţeles cu toţii cât de important este cuvântul „acasă”. Este o casă complet vulnerabilă în faţa vremii, cu izolaţie precară, bucătărie improvizată, de multe ori fără apă curentă sau grup sanitar în interior.

Daniel Osmanovici va sta aici timp de 8 ore pentru a-i primi pe invitaţii săi cu care va discuta despre aceşti români aflaţi la limita sărăciei şi excluziunii sociale. Printre invitaţi, se vor număra Andreea Berecleanu, Tania Popa, Marius Saizu, actori de la Teatrul Nottara şi voluntari Habitat for Humanity România.

Prima TV şi vedetele sale oferă, în primele 24 de zile ale lunii decembrie, un pic de lumină şi bucurie pe chipurile unor oameni greu încercaţi de viaţă.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.