Preselecţiile pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii „X Factor”, difuzate de Antena 1, vor avea loc în perioada 19 aprilie – 3 mai, şi vor fi organizate în Bucureşti şi în alte opt oraşe din ţară, precum şi în Chişinău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele interesate se pot înscrie pe https://casting.a1.ro/xfactor/. Acestea vor fi selectate de o echipă de specialişti, care vor avea în vedere calităţile lor artistice. Concurenţii vor ajunge apoi în prima etapă oficială a audiţiilor, care au loc în mai multe oraşe din toată România, dar şi la Chişinău, informează Antena 1.

Preselecţiile vor avea loc pe: 19, 20, 21 şi 22 aprilie la Bucureşti, pe 25 aprilie, la Cluj-Napoca, pe 26 aprilie, la Chişinău, pe 27 aprilie, la Oradea, pe 28 aprilie, la Iaşi, pe 29 aprilie, la Timişoara, şi pe 30 aprilie, la Galaţi. Acestea vor continua pe 1 mai, la Sibiu, pe 2 mai, la Braşov, şi pe 3 mai, la Craiova.

În cel de-al şaptelea sezon, câştigătorul „X Factor” a fost Jeremy Ragsdale, din echipa Horia Brenciu. În 2016, concursul a fost câştigat de Olga Verbiţchi, din echipa Carla’s Dreams, iar în 2015, de Florin Răduţă, antrenat de Ştefan Bănică. La ediţia din 2014 a show-ului a fost desemnată câştigătoare Adina Răducan, din echipa lui Horia Brenciu, iar la ediţia din 2013 a fost ales Florin Ristei, din echipa Deliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.