Preselecţiile pentru emisiunea "Câştigă România!", anunţate iniţial în data de 12 martie, la sediul Televiziunii Române, se amână şi se vor desfăşoară online, anunţă TVR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Virgil Ianţu dă startul celui de-al optulea sezon „Câştigă România!”. Toţi cei dornici să devină concurenţi ai emisiunii difuzate de TVR 2 se pot înscrie până duminică, 14 martie, pentru a participa la preselecţiile online.

Aceştia vor completa detaliat o fişă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul https://www.tvr.ro  şi o vor trimite, până la data de 14 martie, la adresa de email castiga.romania@tvr.ro.

Echipa emisiunii va verifica fişele de înscriere iar solicitanţii vor fi contactaţi în termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi şi un interval orar în care să susţină testul de cultură generală, pe Zoom sau Whatsapp video.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală şi să străbată, virtual, mai multe judeţe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-şi aleagă de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare.

Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniţă, ales de calculator. Concurenţii trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu judeţele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

„Câştigă România!” se bucură de mare popularitate şi a fost remarcat şi la nivel internaţional. Concursul de cultură generală difuzat de TVR 2 a primit de două ori premiul TV Mania pentru „Cea mai bună emisiune concurs” şi a fost selecţionat atât la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), cât şi în finala "International Format Awards 2018", la secţiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiţie internaţională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.