Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi invitatul emisiunii „Tema zilei”, transmisă în direct la TVR 1. Miercuri, de la ora 20.30, el va vorbi despre importanţa evenimentului care va avea loc la Sibiu şi despre relevanţa organizării unui eveniment istoric într-un oraş al României de ziua Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, pe 9 mai 2019, la Sibiu, va avea loc Summitul informal al şefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, găzduit de preşedintele Iohannis.

La reuniunea de la Sibiu vor participa 27 de şefi de stat sau de guverne şi peste 400 de invitaţi de rang înalt vor dezbate, printre altele, teme precum viitorul Uniunii Europene.

TVR 1 va transmite pe 9 mai, în direct de la Sibiu, ediţii speciale dedicate summitului. Telespectatorii vor putea urmări sosirea şefilor de stat sau de guvern, primirea invitaţilor de către preşedintele României, dar şi imagini de la lucrările şi conferinţele de presă organizate în cadrul evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.