Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, social-democratul Cosmin Vasile, a anunţat că Muzeul Olteniei este singura instituţie din judeţul Dolj care a câştigat statutul de Partener Instituţional al Comisiei Naţionae a României pentru UNESCO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Muzeul Olteniei este singura instituţie din judeţul Dolj care a câştigat statutul de Partener Instituţional al Comisiei Naţionae a României pentru UNESCO. Luna trecută, am depus la UNESCO România dosarul pentru candidatura Muzeului Olteniei la statutul de Partener Instituţional al UNESCO România şi, în urma evaluării, am obţinut acest parteneriat. Votul de încredere acordat Muzeului Olteniei şi parteneriatul cu UNESCO România ne onorează şi reprezintă atât o formă de recunoaştere a investiţiilor semnificative realizate de administraţia judeţeană la nivelul Muzeului Olteniei, cât şi susţinerea şi confirmarea valorii deosebite a activităţii muzeului în domeniul culturii”, a scris Cosmin Vasile, marţi pe Facebook.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj a mai spus că „sub egida statutului de partener instituţional CNR UNESCO, Muzeul Olteniei va organiza expoziţii emblematice cu instituţii omoloage naţionale şi internaţionale şi va fi conectat la comunitatea culturală internaţională, principiile şi valorile UNESCO”.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.