Premierul Florin Cîţu va asista sâmbătă după-amiază la spectacolul „Dineu cu proşti”, la Teatrul Naţional, acesta fiind unul dintre evenimentele-pilot organizate de Ministerul Culturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Premierul Florin Cîţu va fi prezent la spectacolul „Dineu cu proşti” de Francis Veber, ce va avea loc astăzi, 15 mai, începând cu ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti. Spectacolul face parte din evenimentele pilot organizate de Ministerul Culturii”, a anunţat Executivul.

Acesta este al doilea eveniment - pilot, primul având loc vineri seară, la Opera Naţională, când în public s-au aflat vicepremierul Dan Barna, ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu şi prefectul Capitalei Alin Stoica.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat vineri organizarea şi desfăşurarea a patru evenimente pilot în domeniul cultural, în limita a maximum 70 % din capacitatea spaţiului. 

Cele 4 evenimente test/pilot sunt următoarele: 

„1. 14 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Libera Musica, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spaţiului, Organizator: Opera Naţională Bucureşti

2. 15 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Dineu cu Proşti, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spaţiului, Organizator: Teatrul Naţional Bucureşti

3. 15 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Faust, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spaţiului, Organizator: Opera Naţională Română Cluj-Napoca

4. 16 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Libera Musica, eveniment organizat la exterior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spaţiului, Organizator: Opera Naţională Bucureşti. Menţionăm că în eventualitatea unor condiţii meteorologie nefavorabile, evenimentul va fi reprogramat pe data de 22 sau 23 mai 2021”, conform anexei CNSU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.