Maeştri asasini, ecranizări ale unor cărţi bestseller, aşa arată line-up-ul lunii iulie pe Netflix. Recomandările sunt: "Stranger Things 4: Volumul 2", unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă şi înspăimântătoare ameninţare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârşit, ororilor din Lumea Răsturnată; "Persuasion", o adaptare a romanului clasic omonim, semnat de Jane Austen, cu Dakota Johnson în rolul principal; "The Gray Man", un film thriller de spionaj regizat de Anthony şi Joe Russo, unde Ryan Gosling şi Chris Evans devin inamici şi pornesc într-o vânătoare cinematografică pe tot globul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim şi cu: "Alba", "Alchemy of Souls", "Bad Exorcist: Sezonul 2", "Boo, "Bitch", "Capitani: Sezonul 2", "Dream Home Makeover: Sezonul 3", "For Jojo", "Hello, Goodbye, and Everything in Between", "Hurts Like Hell", "Kung Fu Panda: The Dragon Knight", "Purple Hearts", "Rebelde: Sezonul 2", "Resident Evil", "Sintonia: Sezonul 3", "The Longest Night", "The Most Hated Man on the Internet", "The Sea Beast", "Uncoupled", "Virgin River: Sezonul 4", "Căutătorul de Vânt", "Dark Waters", "Flight", "Lebensdorf", "The 100: Sezonul 7" şi multe altele.

Filme 

"Stranger Things 4: Volumul 2", din 1 iulie

Au trecut şase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare şi distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicaţiile vieţii de liceu nu le-au uşurat existenţa. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă şi înspăimântătoare ameninţare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârşit, ororilor din Lumea Răsturnată.

"Persuasion", regizat de Carrie Cracknell, din 15 iulie

Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăieşte împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul pe care l-a lăsat să plece, revine pe neaşteptate în viaţa ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-şi asculte inima odată cu această nouă şansă. O adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen. Cu: Dakota Johnson, Cosmo Jarvis, Henry Golding, Richard E. Grant, Mia McKenna-Bruce, Nikki Amuka-Bird, Lydia Rose Bewley, Edward Bluemel, Izuka Hoyle, Ben Bailey Smith, Yolanda Kettle, Janet Henfrey

"The Gray Man", regizat de Anthony Russo, Joe Russo, din 22 iulie

The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Pescuit dintr-un penitenciar federal şi recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morţii extrem de priceput, apreciat de Agenţie. Acum, însă, roata s-a întors şi Six a devenit ţinta, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susţinerea posibilă. Cu: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Regé-Jean Page, Julia Butters, Eme Ikwuakor, Scott Haze.

"Hello, Goodbye, and everything in between", din 6 iulie

Clare şi Aidan decid ca, înainte de facultate, să se despartă fără regrete şi fără suferinţă. Le va oferi întâlnirea epică de adio o ultimă şansă de a găsi iubirea?

"Incantation", din 8 iulie

Acum şase ani, Lee Jo-nan a fost blestemată după ce a sfidat un tabu religios. Acum, trebuie să-şi protejeze fiica de consecinţele faptelor sale.

"For Jojo", din 11 iulie

Când buna ei prietenă Jojo se îndrăgosteşte şi abandonează aventurile lor furtunoase din Berlin, Paula face tot ce poate ca să îi saboteze nunta.

"Under the Amalfi sun", din 13 iulie

În timpul unei vacanţe pe Coasta Amalfitană, Vincenzo şi Camilla îşi pun dragostea la încercare, iar prietenii lor, Furio şi Nathalie, au parte de propriile aventuri.

"Too Old For Fairy Tales", din 18 iulie

Un gamer răzgâiat vrea să participe la un turneu, dar boala mamei şi o mătuşă excentrică îl forţează să-şi regândească priorităţile.

"Dangerous Liaisons", din 8 iulie

Isteaţa Célène se îndrăgosteşte de Tristan, băiatul rău de la noul ei liceu din Biarritz, neştiind că e victima unui pariu între el şi Vanessa, vedeta de pe social media.

"The Sea Beast", din 8 iulie

O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monştri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.

"Valley of the Dead", din 11 iulie

În timpul Războiului Civil Spaniol, câţiva duşmani declaraţi sunt nevoiţi să colaboreze pentru a înfrunta zombi hămesiţi, care fuseseră creaţi într-un experiment nazist.

"Live is Life", din 18 iulie

Dând piept cu realităţile vieţii de adult, cinci prieteni se reunesc pentru o ultimă aventură şi pornesc în căutarea unei flori magice care le poate îndeplini dorinţele.

"Purple Hearts", din 29 iulie

Deşi foarte diferiţi, o cantautoare şi un puşcaş marin se îndrăgostesc iremediabil în ciuda tuturor obstacolelor.

Seriale

Sezon nou "Control Z: Sezonul 3", din 6 iulie

Sofía, Javi şi prietenii lor încearcă să-şi continue netulburaţi ultimul an de liceu, dar un hacker necunoscut care deţine un cont familiar le face viaţa grea.

"Kings of Stronks", serial nou, din 6 iulie

Disperat să aibă faimă în afaceri, un geniu al finanţelor extrem de ambiţios minte, înşală şi complotează pentru a-şi propulsa spre succes noua companie deloc originală.

"Boo, Bitch", serial nou, din 8 iulie

Două prietene încep ultimul an de liceu hotărâte să se remarce. Dar una dintre ele devine fantomă şi va trebui să-şi trăiască din plin timpul de viaţă rămas.

"Capitani: Sezonul 2", sezon nou, din 8 iulie

Luc Capitani locuieşte acum la Luxembourg, are o nouă slujbă şi se trezeşte implicat într-o investigaţie în jurul unei crime legate de lumea interlopă din oraş.

"How to build a sex room", serial nou, din 8 iulie

De la o temniţă secretă în stil rock-and-roll, până la un spa de cinci stele, Melanie Rose proiectează renovări erotice pentru cupluri în acest serial reality picant.

"The Longest Night", serial nou, din 8 iulie

O închisoare psihiatrică e înconjurată de oameni înarmaţi, iar telefoanele nu au semnal. Scopul este prinderea lui Simón Lago, criminal în serie. Şase episoade. O noapte.

"Big Timber: Sezonul 2", din 13 iulie

Fără acces la noua concesiune a lui Kevin şi cu sancţiuni guvernamentale uriaşe la orizont, el şi Sarah vor avea nevoie de un nou plan ca să-şi salveze afacerea.

"Hurts Like Hell", serial nou, din 13 iulie

De la pariuri ilegale la meciuri aranjate, descoperiţi culisele sordide ale Muay Thai, un sport altă dată venerat, în această dramă inspirată de evenimente reale.

"Simfonia: Sezonul 3", din 13 iulie

Doni se agită legat de preţul celebrităţii, Rita ia în calcul o nouă carieră, iar Nando se gândeşte la drumul pe care l-a ales. Acum miza este mai mare ca niciodată.

"Resident Evil", serial nou, din 14 iulie

La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Bazat pe franciza horror.

"Alba", serial nou, din 15 iulie

Alba se trezeşte pe o plajă, având semne ale unui viol, însă nu îşi aminteşte nimic din noaptea precedentă. Apoi, află că violatorii sunt prietenii iubitului ei.

"Farzar", serial nou, din 15 iulie

Prinţul Fichael trăieşte într-o colonie umană aflată într-o lume extraterestră şi jură să scape planeta de rău, dar află că cel mai mare răufăcător este chiar tatăl lui.

"Remarriage & Desires", serial nou, din 15 iulie

Cu ajutorul unei agenţii matrimoniale pentru cei bogaţi, o femeie divorţată plănuieşte să se răzbune pe amanta intrigantă a fostului ei soţ.

"Bad Exorcist; Sezonul 2", din 20 iulie

De la carteluri de narcotraficanţi venite din iad până la monstrul antiglonţ ahtiat după cartofi, Bogdan revine şi înfruntă adversari complet noi.

"Virgin River: Sezonul 4", din 20 iulie

Mel se orientează în noua ei realitate, viitorul lui Jack este ameninţat de trecut şi în Virgin River apar noi personaje care tulbură apele.

"Blown Away: Sezonul 3", din 22 iulie

În atelier sosesc zece noi şi talentaţi sticlari care au parte de provocări legate de spaţiul cosmic, circ, cele şapte păcate capitale şi multe altele.

"Alchemy of Souls", serial nou, din 23 iulie

O puternică vrăjitoare aflată în trupul unei femei oarbe întâlneşte un bărbat dintr-o familie respectată, care îi cere să-l ajute să-şi schimbe destinul.

"Di4ries", serial nou, din 26 iulie

Primele iubiri, primele săruturi, distracţie cu prietenii şi răfuieli cu rivalii. Pe holurile gimnaziului Galileo Galilei, fiecare zi e plină de surprize!

"Dream Home Makeover: Sezonul 3", din 27 iulie

De la biroul ideal pentru lucrul de acasă, la o cameră pentru vinuri, Syd şi Shea le îndeplinesc visele clienţilor şi se bucură de cel mai nou membru al familiei McGee.

"Rebelde: Sezonul 2", din 27 iulie

"Another Self", serial nou, din 28 iulie

Trei prietene iau parte la o sesiune de terapie într-un oraş de pe litoral şi învaţă să treacă prin traume nerezolvate legate de trecutul familiilor lor.

"Fanatico", serial nou, din 29 iulie

Când cel mai faimos cântăreţ din Spania moare în timpul unui concert, un fan profită de situaţie şi adoptă identitatea idolului său pentru a scăpa de o viaţă banală.

"Uncoupled", serial nou, din 29 iulie

Când iubitul care i-a fost alături 17 ani îl părăseşte brusc, un agent imobiliar de peste 40 de ani din New York se trezeşte singur şi este nevoit să o ia de la capăt.

Programe speciale

"Bill Burr; Live at Red Rocks", din 12 iulie

Comedianul Bill Burr vorbeşte despre cancel culture, feminism, recenziile proaste primite de la soţie şi o epifanie avută în timpul unui program de stand-up.

Documentare

"Girl in the picture", din 6 iulie

În acest documentar, o femeie găsită muribundă pe marginea drumului lasă în urmă un fiu, un bărbat care susţine că e soţul ei şi un mister care devine un coşmar.

"How to change your mind", din 12 iulie

Autorul Michael Pollan te ghidează în acest serial documentar care explorează istoria şi utilizările psihedelicelor, inclusiv LSD, psilocibina, Ecstasy şi mescalina.

"My Daughter's Killer", din 12 iulie

Un tată se luptă zeci de ani să-l aducă în faţa instanţelor din Franţa şi Germania pe ucigaşul fiicei sale înainte de a lua măsuri extreme. Un documentar poliţist adevărat.

"D.B. Cooper: Where are You?!", din 13 iulie

În 1971, un pirat aerian sare dintr-un avion cu o geantă plină de bani furaţi şi scapă basma curată. Identitatea sa a rămas învăluită în mister zeci de ani la rând.

"Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres", din 13 iulie

În politică, mulţi caută puterea. El a căutat pacea. Prestigiul şi integritatea lui Shimon Perez au fost piatra de temelie pe care s-a înfiinţat şi ridicat Israelul.

"Street Food: USA", din 26 iulie

Acest sezon al serialului „Street Food" se concentrează asupra bucătarilor şi asupra diverşilor maeştri şi eroi ai artei culinare din America.

"The Most Hated Man of the Internet", din 27 iulie

Acest nou documentar prezintă cruciada unei mame împotriva proprietarului lipsit de scrupule al unui site cu materiale pornografice.

Netflix pentru copii şi familie

"Karma's World: Sezonul 3", din 7 iulie

Cu prieteni noi şi dedicându-se apărării adevărului, Karma evoluează frumos ca fiică, soră, artistă şi nu numai, cu rime noi, iar distracţia-i în toi!

"Kung Fu Panda: The Dragon Knight", din 14 iulie

Hotărât să recupereze nişte arme magice, să-şi refacă reputaţia şi să salveze lumea, legendarul războinic Po face echipă cu un cavaler englez de elită.

"Storybots: Laugh, Learn, Sing: Collection 2: Learn to Read", din 18 iulie

Urmează-i pe prietenii StoryBot Beep, Boop, Bing, Bang şi Bo pe parcursul a trei volume de mici lecţii de citire însoţite de melodii antrenante!

"Jurassic World Camp Cretaceous: Sezonul 5", din 21 iulie

Acest serial de animaţie pentru familie cu acţiunea plasată în universul francizei de mare succes revine cu un nou sezon.

"Gabby's Dollhouse: Sezonul 5", din 25 iulie

Acest serial plin de culoare, cu acţiunea plasată într-o casă de păpuşi fantastică în care se află mini lumi şi personaje pisiceşti fermecătoare, revine cu un nou sezon.

"Oggy and the Cockroaches: Next generation", din 28 iulie

Oggy s-a întors cu o surpriză: elefănţica Piya, fiica în vârstă de şapte ani a prietenilor săi din India.

Joc Netflix

"Before Your Eyes", în curând

Pleacă într-o emoţionantă aventură în care controlezi povestea din propria ta perspectivă şi îi schimbi cursul cât ai clipi, la propriu.

Titluri licenţiate: "King Kong", "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life", "Manifest: Sezoanele 2-3", "Meet Joe Black", "The Interpreter", din 1 iulie "Better Call Saul: Sezonul 6, episoadele 8-10, "Ordinary Love", din 14 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.