„Marile Lacuri: Secrete din Adâncuri”, „Viaţa sub zero grade: Insula fără legi”, sezonul 6, „Hitler: Arhivele pierdute ale celui de-Al Treilea Reich”, „Supermaşini: Tehnologie de lux” sunt câteva dintre programele noi pe National Geographic şi Wild în septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Supermaşini: Tehnologie de lux”, sezonul 2, din 26 septembrie, în fiecare marţi, la ora 22:00

Reglementările pentru protejarea mediului şi noile tehnologii schimbă regulile pentru producţia de maşini de înaltă performanţă. Aşadar, cei mai emblematici producători de maşini trebuie să combine designul unic şi cea mai nouă tehnologie pentru a crea prima generaţie de supermaşini verzi.

„Al Doilea Război Mondial: Secrete văzute de sus”, sezonul 2, din 18 septembrie, în fiecare luni, la ora 21:00

Dezvăluim poveşti extraordinare din cel de-al Doilea Război Mondial dintr-o perspectivă complet nouă, această serie reconstituie bătălia de pe cerul de deasupra Marii Britanii, vânătoarea mortalelor submarine naziste, spectaculoasa paraşutare de la Arnhem, lupta sângeroasă a Aliaţilor în Normandia, confruntarea de la mănăstirea italiană Montecassino şi lupta pentru Polonia, în timp ce Hitler încerca să o elimine de pe planetă.

„Hitler: Arhivele pierdute ale celui de-al Treilea Reich”, din 11 septembrie, în fiecare luni, la ora 22:00

În acest documentar britanic te invităm să urmăreşti ascensiunea, criminalitatea şi decăderea lui Adolf Hitler şi a Germaniei naziste prin analiza unor fotografii digitizate, rareori văzute, realizate de fotograful lui Hitler, Heinrich Hoffmann, şi din colecţia personală de fotografii a Evei Braun.

„Viaţa sub zero grade: Insula fără legi”, sezonul 6, din 23 septembrie, în fiecare sâmbătă, la ora 16:00

Oamenii din Port Protection au ales să trăiască o existenţă diferită într-o comunitate izolată din Alaska, după ce au lăsat în urmă societatea tradiţională. Urmăreşte poveştile originale despre supravieţuirea unui popor şi a comunităţii sale. Mediul înconjurător este aspru şi nemilos, condiţiile de viaţă nefiind prielnice. Oceanele sunt îngheţate şi turbulente, iar locuitorii nu au ajutor în apropiere. O lume a frumuseţii şi a libertăţii, cu toate acestea, cu siguranţa unei comunităţi şi fără restricţiile birocraţiei, vine şi cu un risc - o recompensă care depăşeşte cu mult supravieţuirea.

„Marile lacuri: Secrete din adâncuri”, miercuri, 6 septembrie, la ora 22:00

Tumultoasele ape ale Marilor Lacuri sunt pline de epave pierdute în adâncuri şi în negura timpului. În acest documentar, ştiinţa modernă dezvăluie câteva dintre descoperirile fascinante din ultima decadă a navelor din Marile Lacuri şi permite explorarea şi recuperarea epavelor descoperite recent, inclusiv un grup de nave misterioase, ce nu au mai fost văzute din 1914.

National Geographic Wild

„Doctor Pol”, sezonul 22, din 4 septembrie, în fiecare luni, la ora 23:00

În serialul „Dr. Pol”, medicii se grăbesc între vizitele urgente la clinici şi apelurile importante de la fermă. Echipajul de la Pol Veterinary Services lucrează şapte zile pe săptămână pentru a ajuta la naşterea unor viţei, a împinge prolapsuri şi stabileşte priorităţi în haosul care vine odată cu teritoriul din centrul statului Michigan.

„Şerpii la oraş”, sezonul 9, din 3 septembrie, în fiecare duminică, la ora 19:00

Urmăreşte povestea lui Simon şi Sioux continuâd să-şi antreneze ucenicul înainte de a se îndrepta spre capitala mondială a şerpilor. Este sezonul musonului în oraşul indian Mysore, iar Snake Shyam, prinzătorul local de şerpi, are nevoie de ajutor pentru a salva o cobră mortală prinsă sub apă, o viperă letală ascunsă într-un parc din oraş, sau un şarpe uriaş blocat într-o motocicletă şi mulţi alţi şerpi pe care nu i-au mai întâlnit niciodată.

Festivalul Ham-Ham, din 6 septembrie, în fiecare miercuri, la ora 19:00

Miercurile Wild din septembrie celebrează prieteniile eterne, câteodată adorabile, câteodată triste, însă întotdeauna sunt calde şi pufoase cu premiere ca Veterinar în Yukon, Salvatorii animalelor: veterinari la ţară, Cesar Millan şi Familia de veterinari, care sunt pline de poveşti despre educaţia canină, câini eroi, prietenii bizare şi oameni cărora le pasă, le protejează şi le iubesc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.