MINA, Museum of Immersive New Art, aduce în atenţia publicului noul spectacol: „Vrăjitorul din OZ Imersiv". Acesta va fi prezentat în premieră la 20 februarie şi va oferi o reinterpretare fascinantă a poveştii clasice într-un spaţiu imersiv de excepţie, cu proiecţii 360, inclusiv pe podea şi tavan, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspirat de celebrul roman american şi adaptat într-un format digital captivant, „Vrăjitorul din OZ Imersiv" reprezintă o călătorie extraordinară în lumea fermecată a lui Oz, transpusă cu ajutorul tehnologiei moderne şi al artei digitale.

Spectacolul, prezentat de George. inovatie BCR şi organizat de MINA alături de 360 Revolution, este o combinaţie inedită între tehnologie de ultimă generaţie, animaţie şi povestire, oferind publicului o experienţă memorabilă şi plină de magie. Creat de către studioul de artă digitală The Illusionists, această producţie este dedicată publicului cu vârsta de minim 3 ani. Vocile sunt alese şi înregistrate de Alexei Ţurcan.

„Vrăjitorul din Oz” este una dintre cele mai iubite poveşti din lume, captivând publicul şi intrând în cultura populară de peste 100 de ani. Povestea, creată iniţial de L. Frank Baum în 1900, relatează aventurile lui Dorothy, o fetiţă din Kansas care este purtată într-o tornadă alături de câinele său credincios, Toto, în lumea fascinantă a lui Oz.

Romanul a fost rapid adaptat pentru scenă, devenind un spectacol de succes pe Broadway în 1902, şi ulterior transformat în filmul revoluţionar „Vrăjitorul din Oz" în 1930.

„Vrăjitorul din OZ Imersiv" va rula la MINA începând cu 20 februarie, timp de şase luni. 

Cu ocazia vacanţei de şcoală a copiilor, săptămâna viitoare vom avea deschis în fiecare zi a săptămânii, între orele 10:00 şi 20:30. Ulterior, programul obişnuit pentru spectacolul Vrăjitorul din OZ Imersiv va fi de miercuri până duminică, între orele 12:00 şi 20:30. Piesa durează 30 de minute şi începe la ore fixe.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.