Postul de televiziune History va difuza, în premieră, sâmbătă, de la ora 21.00, primul episod al serialului „AND-ul lui Iisus”, producţie care îşi propune să combine ştiinţa şi religia în încercarea de a afla răspunsul la întrebarea „cine sunt descendenţii lui Iisus?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un om de ştiinţă face echipă cu un expert în religie şi, împreună, pornesc în căutarea unuia dintre cele mai mari mistere ale lumii: ADN-ul lui Iisus. 

Cu ajutorul celor mai noi descoperiri din domeniul ştiinţific, geneticianul George Bursby de la Universitatea Oxford şi pastorul Joe Basile îşi unesc forţele şi încearcă să arunce o nouă privire asupra celor mai faimoase relicve din lume, printre ele numărându-se Giulgiul din Torino, Giulgiul din Oviedo şi nou-descoperitele moaşte ale lui Ioan Botezătorul.

În călătoria lor prin locuri sfinte, din Spania şi Italia până în Israel şi pe ţărmurile Mării Negre, cei doi experţi analizează în amănunt mostre din aceste relicve sfinte în speranţa că vor reuşi să găsească rămăşiţe din ADN-ul care i-ar fi putut aparţine fie lui Iisus, fie vreunui membru al familiei sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.