Premiera documentarului „1989. Jurnalul unei Revoluţii”, realizat de Carmen Lidia Vidu, va avea loc online, pe 16 decembrie, a anunţat luni Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul este realizat din elemente de film, teatru, televiziune, videomapping şi filmare aeriană.

Pe lângă mărturiile actorilor Ion Caramitru, Oana Pellea, Daniel Badale şi Florentina Ţilea, proiectul include interviuri despre Securitate, procesul Ceauşeştilor, Revoluţie şi terorişti.

Oana Pellea şi Carmen Lidia Vidu
Oana Pellea şi Carmen Lidia Vidu

„1989. Jurnalul unei Revoluţii" este o producţie a Teatrului Naţional din Bucureşti şi porneşte de la spectacolul de teatru documentar „Jurnal de România. 1989", regizat de Carmen Lidia Vidu, care a avut premiera în iulie 2020, la sala Amfiteatru a TNB.

Documentarul este un produs cultural realizat exclusiv pentru mediul online şi televiziune şi va avea două premiere: pe 16 decembrie, la ora 20.00, pe site-ul TNB şi pe canalul de YouTube şi pagina de Facebook ale teatrului, şi pe 19 decembrie, ora 23.00, la postul Digi 24.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.