Mai multe seriale documentare reunite sub numele „Iarna Misterelor” vor fi difuzate de History Channel începând cu 11 ianuarie, în fiecare marţi şi miercuri, de la ora 21:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarele explorează poveştile, evenimentele, legendele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului.

Pe 11 ianuarie, de la ora 22:00, va avea loc premiera celui de-al nouălea sezon din serialul „Blestemul Insulei Oak”, Rick, Marty şi echipa întorcându-se pe insula Oak cu şi mai multă determinare, resurse şi tehnologie în încercarea lor de a rezolva misterul comorii vechi de 226 de ani.

Printre noutăţile seriei de programe „Iarna Misterelor” se numără un nou sezon al emisiunii investigative „Cum explici asta?”, cu jurnalistul Tony Harris  - care va avea premiera pe 5 ianuarie, la ora 21:00 -, precum şi noul serial documentar „OZN: Conspiraţie sau adevăr?”, care îi are drept gazde pe actorul englez Craig Charles şi pe astrofizicianul Sarah Cruddas - cu premiera pe 18 ianuarie, de la ora 23:00.

Va continua explorarea posibilelor conexiuni între fenomene OZN şi informaţii decodate din texte antice şi artefacte cu Giorgio Tsoukalos şi experţi de renume, în seria cult „Extratereştri Antici”, dar a lumii celor mai fascinante, ciudate şi inexplicabile mistere din lume cu William Shatner în „Inexplicabil”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.