Mai multe seriale documentare, reunite sub numele de „Iarna Misterelor”, care explorează poveştile, evenimentele, legendele şi miturile care au fascinat şi intrigat omenirea de-a lungul timpului, vor fi difuzate de postul History începând din 1 decembrie, de la ora 21:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarele analizează mistere din zone diferite, de la apariţii şi fenomene extraterestre, până la creaturi fantastice, documente, protocoale şi programe secrete aflate la graniţa dintre realitate şi născocire.

„Iarna Misterelor” aduce, prin intermediul fiecărei serii documentare, dezvăluiri despre cele mai bine păstrate secrete din istorie.

Astfel, în cadrul celor mai noi episoade din „Extratereştri Antici”, difuzate în fiecare marţi de la ora 21:00, cei interesaţi vor putea asista la noi cazuri şi dovezi ale existenţei unor creaturi nepământene, iar prin intermediul seriei complete „Biroul Federal de Investigaţii Extraterestre” vor fi aduse în prim-plan dovezi ale unui program secret al Pentagonului, prin care se investigau obiectele zburătoare neidentificate.

De asemenea, vinerea, de la ora 21:00, va fi difuzat „În căutarea monştrilor”, program care prezintă o selecţie a celor mai bune episoade cu şi despre creaturi bizare care au captat imaginaţia cercetătorilor de secole.

Din 15 decembrie, în fiecare marţi, de la ora 21:00, „Iarna Misterelor” va fi completată cu un documentar în premieră - „Statele Unite ale Americii. Cartea Secretelor” -, care va scoate la lumină o parte din istoria mai profundă a Americii. Fiecare episod va oferi spectatorilor acces în unele dintre cele mai cunoscute şi totuşi ultrasecurizate sedii instituţionale şi organizaţii din America: interiorul Pentagonului, Zona 51, FBI şi chiar Casa Albă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.