Muzeul Naţional al Ţăranului Român propune online proiectele „Poveşti de seară meţeriste”, o serie audio difuzată în fiecare seară de luni, miercuri şi vineri, de la ora 20.00, şi „MŢR mă inspiră”, dedicat familiilor cu copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin aceste activităţi „ne propunem să recreăm atmosfera de bună dispoziţie de la atelierele de creativitate, provocând publicul mic şi mare să o regăsească la rândul lui acasă pictând, ascultând şi inventând poveşti, bricolând din resturi de materiale, hârtii, petice şi aţe colorate”, transmite echipa muzeului.

Luni, de 1 iunie, pe pagina de Facebook a Muzeului Naţional al Ţăranului Român şi „Educaţie Muzeală MŢR”, copiii sunt invitaţi să devină artişti şi povestaşi şi să participe la concursurile pregătite pe parcursul întregii zile de echipa Atelierului de creativitate.

Galeria de Artă Ţărănească (magazinul muzeului) a fost redeschis. Accesul se face prin strada Monetarie nr. 3 (acces direct din stradă), de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.