Spectacolul „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”, semnat de Radu Iacoban, va fi prezentat pentru prima dată live la Teatrul Naţional Timişoara, vineri, la ora 19:00, după aproximativ jumătate de an de la premiera online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul, scris şi regizat de Radu Iacoban, a fost creat ca un racord declarat la actualitatea epidemiologică, fiind difuzat în transmisiune directă, fără public în sală.

Începând de vineri, „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” va fi prezentat spectatorilor teatrului.

Distribuţia este alcătuită din Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Ion Rizea, Andrei Chifu, Mălina Manovici, Alina Ilea şi Matei Chiuariu.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului „Vocile oraşului – Central Park”, parte din Programul Cultural Timişoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Naţional Timişoara şi finanţat de Primăria  Municipiului Timişoara.



Biletele pot fi achiziţionate online, pe tntimisoara.com, sau de la agenţia de bilete „Mărăşeşti”. Numărul de locuri este limitat, în conformitate cu normele saniatre în vigoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.