Postul ETNO este disponibil acum în format HD şi pentru abonaţii DIGI şi poate fi urmărit pe poziţia 125, iar varianta SD se regăseşte pe poziţia 124.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru deţinătorii unor televizoare din generaţie mai veche este necesară o scanare automată. 

În urmă cu o lună, televiziunea şi-a schimbat grila de programe şi a devenit post generalist.

Publicul ETNO va putea urmări în condiţii premium emisiunile „Matinali şi populari”, realizată de Lavinia Furtună, „Rămăşag pe folclor” cu Georgel Nucă, dar şi emisiunile de seară, care abordează principalele probleme ale românilor.

În programul postului generalist sunt şi „Raport Special” - de luni până vineri, între orele 18 şi 20, emisiune realizată de Alex Ferariu, „Subiectul zilei”, difuzată de luni până joi, de la orele 20.00 la 22.00, realizată de Dana Chera şi Alina Eftimie, „Show a la grec”, difuzată de luni până joi, între orele 22 şi 23., emisiune realizată de Mihalis Dumitrache, „Tainele minţii”, în fiecare vineri, de la orele 20.00 la 21.00, de Dana Chera, „Gura lumii”, difuzată vineri, de la orele 21.00 la 23.00, moderată de Georgiana Murgilă şi „România rurală”, duminica, de la orele 11.00 la 12.00, realizată de Anna de Hillerin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.