Episoade noi din serialul "Căpitanul Marleau" vor fi difuzate în premieră în România, la Diva, din 29 august, de la ora 21.00. Extravaganta şi fascinanta Marleau (Corinne Masiero) cu înfăţişare neobişnuită, umor şi comportament aparent ciudate, desfăşoară în modul ei unic noi investigaţii criminalistice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca şi în episoadele anterioare, acţiunea este dirijată de excentricului personaj principal, Căpitanul Marleau, care conduce investigaţii diverse cu multă eficienţă şi sarcasm şi care foloseşte referinţele culturale într-o manieră seducătoare.

În episodul "Căpitanul Marleau: Omul în flăcări" ("Captain Marleau: L'homme Qui Brûle", 2021), o tânără este găsită otrăvită în salonul de coafură în care lucrează. Marleau descoperă scrisori de dragoste pe care un actor şi regizor la teatrul municipal le adresase victimei. Ancheta scoate la lumină trecutul întunecat al victimei şi îi aduce în cercul de suspecţi pe iubitul secret şi soţia sa, care pare că ar şti mult mai multe decât doresc să recunoască. Ancheta originală a lui Marleau descoperă secretele întunecate ale tuturor.

În episodul "Căpitanul Marleau: Sezon mort" ("Captain Marleau: La Morte Saison", 2021) Marleau îl agasează pe psihologul însărcinat cu monitorizarea ei. Cazul investigat în acest episod este al unei tinere de 22 de ani găsită fără suflare într-o clădire în construcţie din vechiului port. După cum ştim, Marleau se implică total într-un caz, dovadă că, sub exteriorul ei dur, are într-adevăr o inimă. Investigaţia ce decurge în stilul ei unic scoate la lumină secretele teribile şi planurile sumbre ale unui grup restrâns.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.