Sezonul 3 din "Căpitanul Marleau" şi "Morgane, geniul investigaţiilor" sunt serialele cu detectivi care încep din 4 iulie la DIVA, de luni până vineri, de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sezon, extravaganta Marleau (Corinne Masiero) desfăşoară investigaţii criminalistice în cadre deosebite precum un studiou de radio, un parc de distracţii şi intră chiar în intimitatea unui artist celebru. Structura unică a personalităţii ei, intuiţia şi nonconformismul o ajută să găsească vinovaţii şi să dezvăluie adevărul, alături de criminalişti aleşi parcă pentru a se mula pe stilul ei. Căpitanul Marleau are un mod unic de analiza cazurile, o înfăţişare neobişnuită, umor şi comportament aparent bizare, nu este un investigator obişnuit. Unul dintre invitaţii sezonului este David Suchet (Poirot). 

Din 27 iulie, va fi difuzat "Morgane, geniul investigaţiilor" (HPI - Haut Potentiel Intellectuel, 2021).

Cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în regiunea Hauts-de-France (Attiches, Courrières, Dunkerque, Lille, Malo-les-bains, Villeneuve d’Ascq). Deşi sunt investigate cazuri de crimă,  producţia este presărată cu umor, iar sursa umorului vine din jocul lui Audrey Fleurot, în rolul capriciosului personaj superinteligent şi al lui Adam Karadec (Mehdi Nebbou), în rolul poliţistului rigid. Este sigur că aceşti parteneri de investigaţie vor rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Morgane, care se află între primii 3% cei mai inteligenţi oameni din lume, este lipsită de diplomaţie, are un aspect extravagant şi o personalitate pe măsură. Problemele ei cu autorităţile nu sunt un secret, iar colaborarea cu oamenii legii este presărată de conflicte. Dar cumva va reuşi să facă echipă cu Adam pentru a-i investigheza pe cei mai inteligenţi dintre criminali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.