Postul DIVA va difuza două filme romantice în fiecare duminică, luna aceasta, de la ora 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 8 mai este programat filmul „Chiar în faţa mea” (Right in Front of Me, 2021), difuzat în premieră. Carly (Janel Parrish) primeşte a doua şansă să reînvie o iubire din facultate, dar nu e sigură cum poate impresiona până când noul prieten, Nick (Marco Grazzini), o ajută cu un sfat. Nick este ajutor de bucătar, extrem de talentat şi inovativ în bucătărie şi cu o personalitate încântătoare. 

De la ora 18.00, este difuzat filmul „Meniu cu dragoste” (Love on the Menu, 2019) şi un bucătar ce trebuie să facă un compromis pentru a-şi salva afacerea.

Duminică, 15 mai, DIVA prezintă două filme despre iubirea animalelor de companie. Când copiii lor vor să adopte acelaşi câine, doi părinţi singuri ajung să se cunoască în filmul „Peţitor cu blăniţă” (Love to the Rescue, 2019), difuzat de la ora 16.00. De la ora 18.00, soldatul Jack vine să-şi ia câinele, de la Ally, care nu pare dispusă să se despartă de el în filmul „Un căţel pentru doi” (Love and Sunshine, 2019).

Pe 22 mai, de la ora 16.00, dragostea se înfiripă în mod natural între Stephanie (Pascale Hutton) şi Alex (Sam Page), un propietar de fermă ce găzduieşte filmările pentru o emisiune tv în filmul „Jumătatea mea” (My One and Only, 2019). Iar Abby se întoarce acasă, în Texas, unde revede un fost iubit în filmul „În inima Texasului” (A Feeling of Home, 2019) de la ora 18:00.

În data de 29 mai, filmul de la 16.00 este „Pe gustul meu” (Just My Type, 2020) şi o prezintă pe Vanessa (Bethany Joy), o jurnalistă din New York, care încearcă să obţină un interviu cu un autor mai interesant decât crezuse iniţial. La ora 18:00 aflăm povestea lui Amy (Kelly Rutherford), care locuieşte singură şi primeşte o ofertă neaşteptată care îi schimbă viaţa în filmul „Dragostea, desigur” (Love, of Course, 2018).
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.