Postul de radio DanceFM, care face parte din portofoliul media al trustului Digi, dar şi site-ul dedicat ascultătorilor săi vor avea o nouă identitate vizuală şi un nou slogan, "For Party Animals”, după şapte ani de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noua identitate vizuală defineşte şi pune în valoare cel mai bine stilul DanceFM. DanceFm înseamnă muzică bună şi diversă pentru petrecerile cu prietenii, energie şi stare de bine în orice moment al zilei, fie că eşti în maşină sau pe stadă, fie că asculţi de-acasă, de la birou sau din metrou”, au transmis reprezentanţii DanceFM.

Pe lângă ştiri şi evenimente, ascultătorii vor putea afla care sunt preferinţele şi recomandările DJ-ilor DanceFM, îşi vor putea vota favoriţii şi vor fi la curent cu cele mai populare 20 de piese ale săptămânii, care vor fi aranjate în clasamentul DanceFM Top 20.

Schimbări au intervenit şi în grila de podcasturi DanceFM, undeau fost incluse nume ca Tiesto, Armin Van Buuren, Claptone, Sam Feldt şi Bakermat.

Ora de difuzare a podcasturilor a fost modificată, de asemenea, urmând ca toate mixurile să fie difuzate zilnic, începând cu ora 00.00.

Noua identitate vizuală a postului de radio DanceFM a fost dezvoltată şi implementată intern.

Postul de radio DanceFM emite în Bucureşti, pe frecvenţa 89, 5 FM,

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.