Poezia "Ţara mea", recitată de personajul Celentano şi compusă de Adrian Văncică, la finalul episodului special din "Las Fierbinţi", de 1 decembrie, a adunat peste 1,5 milioane de vizualizări pe Facebook şi a fost distribuită de peste 70.000 de persoane, devenind al doilea viral al serialului, după monologul Stelei Popescu dintr-un alt episod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Versurile au fost compuse de actorul Adrian Văncică, special pentru acest episod, a scris actorul pe Facebook. 

"Poezia e din finalul episodului special de 1 decembrie 2016. Nu sunt poet, aşa că dacă nu se potriveşte ceva... în mine să daţi cu pietre că eu am scris-o!", a scris actorul din "Las Fierbinţi", care îl interpretează pe Celentano. 

Adrian Văncică a primit mai multe mesaje de felicitare pe pagina de Facebook, multe dintre ele de la români stabiliţi în străinătate, poezia adunând peste 1,5 milioane de vizualizări.

"Mesajul poeziei de ieri a atins multe inimi de români! Felicitări Adrian!", "Ce ne-ai făcut să lacrimăm la sfârşit de zi naţională!", "Emoţionant... Românie, te iubesc!", "Ai nota 10 cu plus... nu ai ratat nimic... ai spus tot... de la marea veselie... am ajuns la lacrimi. Salutări din Italia! La multi ani, România mea dragă!", i-au transmis fanii actorului. "Frate Adriane, ai dat-o bine-bine!", a scris şi directorul de creaţie Bogdan Naumovici. 

Episodul 10 din sezonul 10 al serialului "Las Fierbinţi" a fost difuzat joi seară, la Pro Tv. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.